De goedkoopste zorgverzekering, die wil iedereen. Daarnaast vinden wij van Ubaghs Patent het vooral belangrijk dat je een zorgverzekering heb die goed bij je past: een betaalbare zorgverzekering die de zorg dekt die je nodig heb.

 

Wij kennen enkel medische selectie voor de tandartsverzekering voor meer dan €750,00. Wil je onbeperkt naar een fysiotherapeut gaan? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden of je nu 25 of 85 jaar jong bent. Weigert je zorgverzekeraar een tandartsdekking tot €750,00 omdat je het afgelopen jaar niet naar een tandarts geweest bent of omdat je niet verzekerd bent geweest en de afgelopen jaren voor honderden euro’s aan tandartskosten heb gemaakt? Dat maakt ons ook niets uit. Want jij wilt toch ook de beste zorg van de wereld krijgen?

Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk. Tegelijkertijd realiseren we ons dat het vergelijken van zorgverzekeringen van de vele aanbieders voor u haast onbegonnen werk is. Laat ons daarom voor u uitvinden welke aanbieder de beste dekking biedt voor jouw situatie. Maak een afspraak en u ziet meteen hoe je kunt besparen op je zorgverzekering.

Wil je ook een update van uw verzekeringen, neem dan contact met ons op