Een verzekering afsluiten is niet ingewikkeld. Maar verzeker je het juiste risico bij, de voor u, best passende verzekeraar? Wij doen met vrijwel alle verzekeraars zaken en zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden, premies en voorwaarden. Wij adviseren je graag over je woonhuisverzekering. Maar ook voor de verzekering van je vakantie, auto, bromfiets, kortom voor al je verzekeringen ben je bij ons aan het goede adres.

 

Een gezin is soms een drukke boel. Gezellig, maar veel om op te letten. Daarom heeft Ubaghs Patent het ideale verzekeringspakket voor gezinnen. Dan hoeft u zich om de verzekeringen in ieder geval geen zorgen te maken. Goede verzekering van uw vermogen en eigendommen is pure noodzaak. Niemand wil immers zijn eigen spullen verloren zien gaan door bijvoorbeeld brand, storm, wateroverlast, diefstal of grote sommen geld kwijtraken doordat hij schade moet betalen die hij bij een ander veroorzaakt heeft.

Niemand wil zijn vermogen, dat hij in jaren heeft opgebouwd, op zien gaan aan de kosten van juridische procedures om te krijgen waar hij recht op heeft. Enkele voorbeelden van belangrijke verzekeringen voor elk gezin zijn: de aansprakelijkheidsverzekering particulieren (avp) de inboedelverzekering, de opstal, de WA verzekering voor autobezitters, de gezinsongevallenverzekering en de rechtsbijstandverzekering voor particulieren.

 

Deze verzekeringen moeten aansluiten op uw gezinssituatie en een periodieke update van uw verzekeringen is daarom ook van belang. Een lage premie is natuurlijk mooi meegenomen maar hangt vaak samen met het per gebeurtenis verzekerde maximumbedrag, het eigen risico en andere polisvoorwaarden. Wij zorgen voor een goede dekking tegen een scherpe premie.

Wil je ook een update van uw verzekeringen, neem dan contact met ons op